فواید نهفته نوشیدن چای برای سلامتی چیست؟ ایمنا | OkChay
این اسیدها اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک هستند. به تقویت سیستم ایمنی، طراوت و شادابی پوست، کاهش فشار خون و کلسترول، کاهش التهاب و بهبود مشکلات گوارش کمک میکنند. چای هیبیسکوس دارای اثرات دیورتیک و کلتریتیک است، بنابراین با کاهش فشار خون و تقویت هضم، ویسکوزیته خون را کنترل میکند. چای برگ گیاه هیبیسکوس سرشار از اسید اسکوربیک است، همچنین به عنوان ویتامین C. این ماده مغذی اساسی است که بدن برای تقویت و تحریک فعالیت سیستم ایمنی بدن نیاز دارد.
- به طور کلی مصرف چای سیاه برای کودکان زیر 12 سال توصیه نمی شود.
- چون که تکتک این خوراکیها املاح و ترکیبات آلی بدن رو تامین میکنن و برای همیشه از شر کمخونی ناشی از فقر آهن و ویتامین نجات پیدا میکنین.
- همچنین چای ماچا در سلامتی قلب و عروق، کاهش مشکلات دهان و دندان و سلامتی پوست بسیار مفید است.
- علاوه بر این، لین گروه تحقیقاتی در پژوهشهای خود دریافتند که عصاره هیبیسکوس باعث بروز آپوپتوز یا مرگ سلول در سلولهای سرطانی معده میشود.
- مصرف آن با معده خالی ممکن است باعث درد و سوزش معده شود و افت فشار، ضعف و بیحالی به دنبال داشته باشد.
چای یک منبع طبیعی از کافئین و آنتیاکسیدانها است اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدراتها یا پروتئین، دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس میباشد. 6-اگر می خواهید از طعم دهنده خاصی مانند هل، دارچین، زنجبیل و… برای چای استفاده کنید، بهتر است تا در این مرحله آن را به چای اضافه کنید. این چای خامه ای، شیری، با شیرین کننده ی طبیعی، و کافئین اختیاری و با چاشنی های متفاوت می باشد. اگر عسل دوست ندارید می توانید ۲ ق غذا خوری شکر به مواد اضافه کرده و بگذارید تا بجوشد و یا می توانید هر دو را حذف کرده زیرا عسل یا شکر فقط طعم چای هندی را متعادل تر می کند. شرکتهایی مثل وود، اسپاد و رویال دالتون از جمله تولیدکنندگان این سرویسهای چای بودند که از این تولیدات خود سود زیادی هم بردند.
تاثیر چای به بر کاهش وزن
با عنصری به نام L-theanine پیوند می خورد و با هم به عنوان یک کافئین آهسته آزاد کننده عمل می کند که به آرامی اما پیوسته شما را بیدار می کند و شما را بیدار نگه می دارد. اولین مراجع شناخته شده برای چای سبز در ژاپن در متنی قرار دارد که توسط یک راهب بودائی در سده نهم نوشته شدهاست. چای به یک نوشیدنی در میان طبقات مذهبی ژاپن تبدیل شد زمانی که راهبان و مبلغان ژاپنی به چین اعزام شدند تا فرهنگ مربوط به چای وارد شده به ژاپن را بیاموزند. شواهد باستانی نشان میدهد که اولین بسته بذر چای از طریق کاهنی به نام Saicho در سال ۸۰۵ و بعدها توسط فرد دیگری به نام Kukai در سال چای در فرهنگ ایران ۸۰۶ وارد شد. چای به یک نوشیدنی برای طبقات سلطنتی در زمان پادشاه ساگا (嵯峨天皇) شاه ژاپن تبدیل شد زمانی که وی کشت گیاه چای را در ژاپن رواج داد. ابتداییترین نوع چای مصرف شده در مراسمهای چای، به شدت تحت تأثیر استفاده از قالبهای چای سیاه قرار داشته، و معادل قدیمی آن چای پوئر هنوز هم در چین رایج است.
ترکیب شیمیایی
دمای گرم و دمای محیط بهترین دما برای حفظ و ماندگاری آنتی اکسیدان هاست. اجازه دهید آب جوش قبل از ریختن روی برگ های چای اندکی خنک شود و سپس اجازه دهید تا برگ های چای در آب به مدت 2 تا 3 دقیقه خیس بخورد. حالا می توانید این نوشیدنی گرم و دلچسب را به همراه شیرین کننده های مورد علاقه تان میل کنید و از آن لذت ببرید.
تحریریه مجله اچ پی