سلام باید دقیقا بررسی کنید، اگر احتمال میدید مشکل سختافزاری باشه یکبار کیس رو باز کنید و اتصال کابلهای هارد به مادربرد رو بررسی کنید و اگر مشکل همچنان پابرجا بود، با یک هارد و کابل دیگه تست کنید. کمپانی ایسوس تولید کنندهی رایانه و تجهیزات جانبی در دنیا از آوریل 1990 شکل گرفت. ایده تاسیس این شرکت که بعدها به یکی از بزرگترین برندهای تولید تجهیزات مجله خبری محصولات اچ پی کامپیوتری تبدیل شد توسط مهندسان سابق برند ایسر به وجود آمد. این برند به دلیل کیفیت و تجربه بسیار بینظیری که دارد، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. خطوط 3.3V ،+5+ و +12V برق را به اجزای مختلف موجود در خود مادربرد میرسانند. همچنین به پردازنده، DRAM و هر دستگاهی که به سوکتهای افزودهشده مانند USB یا PCI Express وصل شده باشد، برق میدهد.
مادربرد Asus DDR4 مدل PRIME X570-PRO
این نوع سوکت در سال 2009 معرفی شد ، جالب است بدانید که این نوع از سوکت ها که روی مادربرد های جدیدتر نصب می شدند محصوص پردازنده های نسل اول Core I یعنی نسل قبلی Sandy Bridge بودند. با سرعت باس بسیار بالاتری نسبت به باقی انواع سوکت ها (1600 مگا هرتز)، این دسته از مادربرد ها جزو مادربرد های نسل جدید و سری جدید می باشند که در سال 2004 به بازار معرفی شدند. پردازنده هایی مثل Pentium D ، Celeron و Core 2 Duo همگی از سوکت 775 پشتیبانی می کنند. یکی از اجزای مهم و تاثیرگذاری که اسلات اختصاصي آن بر روی مادربرد نصب است باتری کوچکی به نام سیماس است. وظیفه این باتری تغذیه مادربرد برای نگهداری اطلاعات است.نگهداری و محاسبه زمان و تاریخ سیستم، در مدتی که سیستم خاموش است بر عهده این باتری ست.
- قبل از اینکه بررسی آناتومی مادربرد را پایان دهیم، بیایید بهطور خلاصه در مورد نحوهی سیم کشی همه این دستگاهها و کانکتورها کمی صحبت کنیم؛ در این مقاله به نوع اتصال و اثر الکتریکی آنها اشاره کردیم.
- اما این موضوع همیشه و برای همه مدل های مادربرد صدق نمیکنه و ممکنه مدل مادربرد کوچکتری باشه که نسبت به نوع بزرگتر خود قابلیت ها بیشتری داشته باشه و در واقع این قابلیت های مادربرد کوچکتر در نوع بزرگتر تعبیه نشده باشه.
- تصویر زیر ۳ سوکت را نشان میدهد؛ دو مورد بالایی PCI Express هستند؛ سوکت دیگر، سوکت سیستمهای قدیمی بهنام PCI است که پهنای باند کمتری دارد.
- هر مادربرد تنها دارای حداقل یک دستگاه حافظه فلش است و برای ذخیرهسازی بایوس مادربرد لازم ضروری است.
سلام، بله معمولا اکثر پردازندهها یه گرافیک کوچیک هم روی خودشون دارند که در صورت نبود کارت گرافیک جداگانه، سیستم از اون گرافیک استفاده میکنه، اما همونطوری که خودتون هم گفتید این گرافیک در اجرای بازیهای سنگین ضعیف عمل میکنه، چون قدرتش چندان زیاد نیست. احتمال داره مشکل از کارت گرافیک یا کابل مانیتورتون باشه، بهتره سیستم رو به یک متخصص سختافزار نشون بدید. تنوع در تولید مادربرد ها به گونه ای است نه تنها در مدل ها بلکه در نوع چیپست ها نیز متنوع است. این تنوع به خاطر این است که شرکت های تولید کننده تراشه، پردازده هایی با سوکت های متنوع تولید میکنند. در نتیجه باید چیپست های مادربرد ها نیز با سوکت پردازنده سازگاری داشته باشند. یکی از ویژگیهای مهم رم DDR4 این است که دامنه سرعت و زمان بندی زیادی داشته.
همانگونه که از نام این بخش پیداست برای اتصال کابل آی دی ای به برد اصلی استفاده میشود، این کابل را میتوانید در بعضی از هاردها یا درایوهای CD و DVD قدیمیتر ببینید. وضعیت فوق سرگذشت اولین بردهای اصلی استفاده شده در کامپیوترهای شخصی بود. اما پس از مدتی از ورود AT به بازار در بردهای اصلی، یک سوکت خاص متناسب با نوع پردازنده های قابل نصب، روی برد اصلی قرار گرفت و نصب پردازنده به وسیلهی کاربر نیز امکانپذیر شد.
مادربرد ایسوس مدل ASUS PRIME Z690-P WIFI
حافظه دسترسی تصادفی بی ثبات است ، به این معنی که وقتی خاموش شود ، محتویات خود را از دست می دهید. این با حافظه غیر فرار مانند دیسک های سخت و فلش مموری متفاوت است که برای حفظ داده ها به منبع تغذیه نیاز ندارند. با سلام خدمت مدیر عزیز من دانشجوی نرم افزار ترم سه هستم و از شما به خاطر این مطلب تشکر میکنم به امید پیشرفت بیشتر. پس شما نیز همین حالا به جمع اعضای ویژهی همیار پیوسته و به تمام آموزشها و امکانات پریمیوم سایت دسترسی داشته باشید، این یک سرمایهگذاری عالی روی آیندهی کاری و حرفهای شماست…