این همان چیزی است که HPE امروز ارائه می کند – رویکردی جامع برای ارائه شبکه های خصوصی که خدمات رسانی به این بازار را برای شرکت های مخابراتی ساده می کند و به نوبه خود به شرکت ها اعتماد به نفس برای استفاده از این فناوری را می دهد. اگر اپراتورها بخواهند از شبکه و تخصص خود سود ببرند، حرکت سریع برای بهره برداری از بازار شبکه خصوصی سازمانی بسیار مهم خواهد بود. با خرید Athonet که به HPE یکی از کاملترین مجموعههای خصوصی 5G و Wi-Fi میدهد، ما در موقعیت خوبی برای پشتیبانی از شرکتهای مخابراتی و شرکتها در سفرهای شبکه خصوصیشان هستیم.
چالش کسب درآمد از زیرساخت شبکه، چالشی است که شرکت های مخابراتی سال هاست با آن دست و پنجه نرم می کنند. شرکتهای فناوری مانند گوگل، آمازون و فیسبوک همچنان به گسترش پیشنهادات خود در فضای مخابراتی ادامه میدهند و فشار بیشتری بر مخابرات وارد میکنند تا ارزشی فراتر از «لوله گنگ» ایجاد کنند و خدمات جدیدی را ارائه دهند که میتواند درآمدزایی کند. میانگین درآمد هر کاربر (ARPU) نیز کاهش یافته است و مصرف کنندگان تمایلی به پرداخت بیشتر برای یک شبکه جدید، چه 4G یا 5G ندارند. شرکتهای مخابراتی تحت فشار هستند تا درآمد جدیدی از شبکههای خود تولید کنند و درآمد خط بالایی خود را افزایش دهند.
با این حال، اتوماسیون شروع به ایجاد انقلابی در اقتصاد اجرای یک شبکه کرده است. مدیر ارشد فناوری وودافون اخیرا گفت که اتوماسیون در سه سال 500 میلیون یورو صرفه جویی کرده است. با راهحلهای ابری که شرکتهای مخابراتی را قادر میسازد زیرساختهای خود را بدون در نظر گرفتن میزان توزیع گسترده آن مدیریت کنند، میتوان به اتوماسیون سرتاسر، از هسته تا RAN دست یافت. با پیاده سازی اتوماسیون، مخابرات می تواند مزایای قابل توجهی، کاهش هزینه ها و تامین نیازهای سرمایه ای روزافزون صنعت را محقق کند.
چیزی که بسیاری از شرکت های مخابراتی متوجه می شوند این است که این تغییر به سمت فضای ابری مزایایی را ارائه می دهد، اما بدون چالش نیست. یکی از چالشهای اصلی از دست دادن کنترل روی دادهها است زیرا دیگر در محل میزبانی نمیشوند. دیگری تأخیر است و مدت زمانی که طول می کشد تا داده ها به و از یک ابر عمومی ارسال شوند و در آن محیط پردازش شوند. به همین دلایل است که ما معتقدیم آینده مخابرات ابر ترکیبی است و مخابرات از مناسب ترین محیط ابری برای تجربیات مختلف استفاده می کند.
یکی از فرصتهای بزرگی که شرکتهای مخابراتی امروز در حال ارزیابی آن هستند، ابر عمومی است. فناوری اطلاعات و برخی از عناصر شبکه که در یک ابر خصوصی میزبانی می شدند، اکنون می توانند به یک ابر عمومی منتقل شوند. شرکتهای مخابراتی اکنون در حال تعیین این هستند که آیا این زیرساخت میتواند نتایج مطلوب کسبوکار را ارائه دهد یا خیر.
از آنجایی که شرکتهای مخابراتی به دنبال استفاده از محیطهای ابری مختلف هستند، میخواهند یک صفحه شیشهای واحد داشته باشند که به آنها کنترل کامل دادهها را در زیرساختهای ابری و فناوری اطلاعات مختلف خود، همچنین با قابلیت نظارت بر عملکرد شبکه، مانند تأخیر، بدهد. دقیقاً به همین دلیل است که در مورد چه چیزی هیجان زده هستم HPE GreenLake برای Telco Cloud امروز برای شرکت های مخابراتی ارائه می شود – به آنها قدرت می دهد تا بدون از دست دادن کنترل مشتریان خود به محیط های ابری هیبریدی بروند.
4. چگونه مصرف انرژی را در لبه شبکه کاهش دهیم؟
3. استراتژی ابری مناسب برای مخابرات چیست؟
با معرفی محاسبات توزیع شده، داده های بیشتری در لبه شبکه تولید می شود. در حالی که زیرساخت های مدرن، مانند پلت فرم HPE ProLiant DL110، مصرف انرژی را به شدت کاهش می دهد، برای ایجاد یک تغییر اساسی، بازنگری در نحوه مدیریت داده ها ضروری است. بیشترین توان در حمل و نقل و پردازش داده ها مصرف می شود تا نتایج مفیدی حاصل شود. اگر شرکتهای مخابراتی و مشتریان سازمانی آنها دادهها را در لبه شبکه تجزیه و تحلیل کنند، به جای پردازش آنها در یک محیط متمرکز، انرژی را در انتقال دادهها به عقب و جلو که ممکن است استفاده نکنند، هدر نمیدهند. بنابراین، شبکه کلی کارآمدتر می شود. هنگامی که شرکت های مخابراتی توانایی ارائه قابلیت های لبه به ابر توزیع شده را داشته باشند، می توانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده ها را در لبه شبکه فراهم کنند و داده های گرفته شده از 5G و Wi-Fi را به طور همزمان پردازش کنند.
با کمک HPE، شرکتهای مخابراتی میتوانند چالشها و فرصتهای پیش روی صنعت را بررسی کنند و به عنوان رهبران عرصه ارتباطات راه دور ظاهر شوند. ما مشتاقانه منتظر بحث در مورد این مسائل و موضوعات دیگر در MWC و فراتر از آن هستیم.