نقد Diletta Bello: Perfect Crema Comes at a Cost

نقد Diletta Bello: Perfect Crema Comes at a Cost

وقتی یک اسپرسو قیمت دستگاه بیش از 1500 دلار است، آزمایش آن می تواند دشوارتر از مدل های ارزان تر باشد. این به نوعی شبیه آزمایش یک دوربین رده بالا است. حداقل باید عکس های خوب، شاید حتی عکس های عالی بگیرد. بقیه ارزیابی‌ها کمتر به عملکرد آن در عملکردهای اساسی بستگی دارد تا اینکه چگونه آن عملکردها را در طول زمان انجام می‌دهد، چقدر به شما به عنوان یک عکاس پاسخ می‌دهد و چقدر خوب به نظر می‌رسد. من حدود 90 روز را با Diletta Bello گذراندم، و در این مدت باید بگویم که از هر سه روز سه روز را به نتیجه رساند.

هر دستگاه اسپرسوساز در این محدوده قیمت باید عکس های تقریباً عالی را از جعبه بیرون بکشد، و Bello در این زمینه ناامید نشد. ظرف یک ساعت از جعبه گشایی آن، جاری شدن آب در آن، و یافتن جای مناسبی روی پیشخوانم برای آن، داشتم به تماشای ریختن اسپرسو قهوه ای طلایی در یک فنجان دمیتاس بودم. کرم در یک لایه صاف و چرخشی تشکیل شده بود و قبل از اینکه آن را روی لبم بیاورم، می‌دانستم که بلو و من در طول مدتی که با هم بودیم با هم کنار می‌آمدیم.

کرم د لا کرما

من مشتاق یک فیلتر پرتابل بدون ته هستم و ماشین هایی مانند بلو دلیل آن هستند. به محض اینکه اهرم سنگین و با احساس مکانیکی را برای شروع کشیدن عکس برگردانید، دستگاه شروع به تولید یک شات غنی، هوادهی، کهربایی و خاکی می کند که در زیر لایه ای از کرم جمع می شود. با یک شیشه شات، شما واقعا می توانید آن را مشاهده کنید. به نظر می رسد کسی در حال ریختن گینس است. حباب‌های کوچکی که زیر سطح می‌چرخند، فقط بالا می‌آیند و به بخشی از بانک ابری کف‌آلود تبدیل می‌شوند که روی یک اکسیر متراکم و تلخ و شیرین قرار گرفته است.

من در واقع با آن شلیک های اول خوش شانس بودم، زیرا اگر بازی شما حتی اندکی خاموش شود، Bello اشتباه شلیک می کند. اگر آسیاب شما خیلی خوب باشد، برای بیرون راندن قطره ای از قهوه خیلی تلخ در فنجان شما غر می زند و تقلا می کند. اگر آسیاب شما خیلی درشت باشد، آب از داخل پورتافیلتر عبور می‌کند، مثل اینکه اصلاً قهوه را لمس نکرده است، و فنجان شما را با یک محصول آبی ضعیف و غیرقابل آشامیدن در مجاورت قهوه پر می‌کند که مزه‌ای شبیه به ریختن سینی چکه در فنجان شما دارد.

اگر منصف باشیم، وقتی از دستگاه اسپرسوساز گران قیمت استفاده می کنید، این یک نتیجه کاملا غیر معمول نیست. آنها می توانند سختگیر باشند. Bello حتی دارای یک فشارسنج آنالوگ است که برای تشخیص مشکلات عکس‌های شما بسیار مفید است: فشار کم و ریختن سریع به این معنی است که قهوه شما خیلی درشت است. فشار بالا اما ریختن آهسته به این معنی است که قهوه شما خیلی خوب است یا خیلی سفت بسته بندی شده است.

اما اندازه آسیاب مورد علاقه بلو برای یافتن آن به اندازه کافی آسان بود است خیلی بداخلاق اگر خرده گیری شما اشتباه است، به شما خواهد گفت. من دوست دارم با یک ضربه محکم اشتباه کنم، و سپس در طول چند دور عکس، درشتی را افزایش دهم تا درست شماره گیری شود. برای من، متوجه شدم که دستگاه با آسیاب کمی ریزتر از قوام شکر سفید دانه‌بندی شده و سفت (اما نه سنگین) تپ. ما سعی نمی کنیم این چیز را زیر یک پرس هیدرولیک خرد کنیم، فقط آن را به آرامی فشار دهید تا احساس کند چیزی باقی نمانده است.

دستگیره ها و اهرم ها

دستگاه اسپرسوساز Diletta Bello

عکس: دیلتا اسپرسو

این یک دستگاه اسپرسوساز برای قلع و قمع ها است و به نظر می رسد بخشی است. پنل جلویی دارای یک کلید خاموش و روشن فلزی جامد است که با یک کلیک رضایت بخش تکه صدا. دو میله فلزی مفصلی نیز وجود دارد، یکی برای بخار و دیگری برای آب گرم. دامنه حرکتی آنها هرگز محدود کننده نبود و بسته به کاری که انجام می دهید، به راحتی می توان آنها را در جای خود یا خارج کرد. مانور پذیری چوب بخار باعث می شود آن را به راحتی در موقعیت مناسب قرار دهید تا شیر خود را به یک میکروفوم خامه ای بچرخانید.

منبع: https://www.wired.com/review/diletta-bello-espresso-machine/